laat van je horen

Het kost flink wat tijd en energie om je stem te laten horen als je iets wilt doen tegen een bouwplan in Noordwijk. Soms heeft je inzet effect. Vaak voelt het als een teleurstelling.

 

Actiegroep Klein Duimpje nodigt bewoners van Noordwijk uit om hun tips & tricks te delen, zodat anderen er gebruik van kunnen maken. En helpt bewoners om met elkaar in contact te komen, zodat ze gezamenlijk kunnen optrekken.

Samen vormen we een krachtige stem en hebben we meer kans dat naar ons wordt geluisterd!

Sluit je aan bij een zienswijze op nieuwbouwplannen Hotel van Oranje

8 mei 2018 is de deadline voor het indienen van de zienswijzen op:

  • het ontwerpbestemmingsplan 'Hotel en Residence Oranje' en
  • de ontwerpomgevingsvergunning Hotel en Residence

     

In totaal liggen er 1.500 pagina's aan onderzoeken, teksten en uiteenzettingen bij het gemeentehuis op basis waarvan bewoners van Noordwijk zich een mening moeten baseren. Best een klus...

 

Hebt u hulp nodig? Er zijn bewoners die zienswijzen hebben gemaakt, die u als input kunt gebruiken. U kunt er ook voor kiezen om zich aan te sluiten bij één van hun initiatieven. Mail Klein Duimpje voor meer informatie.

 

Praat mee met bewoners over nieuwbouw Jan Kroonsplein

Bij de herontwikkeling van het Jan Kroonsplein mogen de belangen van omwonenden niet uit het oog worden verloren. De bewoners hebben de handen ineen geslagen onder de naam "Tegengeluid". Zij krijgen veel bijval, ook van andere bewonersgroepen. Meer weten? Je kunt hen bereiken via dit mailadres: tegengeluidaanzee@gmail.com